Nijmegen – De Albert Heijn-supermarkt aan de Daalseweg in Nijmegen-Oost heeft een grondige verbouwing ondergaan. De winkel is vergroot tot zo’n 2.000 vierkante meter en biedt een uitgebreider assortiment dan voorheen. Zo vinden klanten er voortaan ook een sushibar. Daar worden de hele dag door Japanse lekkernijen ambachtelijk bereid door de sushichefs. De Albert Heijn gaat op woensdag 22 oktober om 11.00 uur open voor het publiek. Supermarktmanager Wil van Megen en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om de winkel te bezoeken. “We zijn benieuwd naar de reacties van de klanten op al het nieuwe dat we bieden.”

 

De Albert Heijn kreeg de extra ruimte erbij door de ernaast liggende panden aan de winkel toe te voegen. Zo ontstond er een supermarkt die beschikt over ruim opgezette afdelingen en brede winkelpaden. “Dat was een grote wens van onze klanten”, vertelt Wil van Megen. “Maar we hebben met deze verbouwing nog een wens kunnen vervullen en dat is het uitbreiden van het assortiment. Vooral het versaanbod is aanzienlijk toegenomen.” Dat valt meteen al in het begin van de vernieuwde winkel op. Daar vinden klanten een groot versplein met onder andere een grill & steak-afdeling waar vers gegrilde kip en spareribs worden aangeboden. “Ook hebben klanten daar keuze uit vlees van hoge kwaliteit dat op verzoek op maat wordt gesneden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kogelbiefstuk, entrecote en ossenhaas.” De sushibar bevindt zich ook op het versplein. Elke dag wordt er tot aan sluitingstijd verschillende sushi vers gemaakt. Klanten kunnen de sushi in diverse hoeveelheden kopen die ze standaard mee naar huis krijgen met gember, wasabi en sojasaus.

 

Winkelen met zelfscanner
Bij de vernieuwde Albert Heijn kan ook boodschappen worden gedaan met de zelfscanner. Klanten die dit systeem kennen uit andere Albert Heijn-supermarkten vinden het prettig om zo te winkelen. “Zij noemen onder andere als voordeel dat de boodschappen al tijdens het winkelen in de tas mogen. Je hoeft ze dus niet meer op de kassaband te leggen”, legt Wil van Megen uit. “Natuurlijk kunnen klanten bij ons ook ervoor kiezen om gewoon af te rekenen bij de caissière.” De supermarktmanager is trots op zijn winkel. Hij kijkt, samen met de 300 medewerkers, uit naar de heropening op woensdag 22 oktober om 11.00 uur. “Ik weet zeker dat onze klanten aangenaam verrast zullen zijn.”

 

Albert Heijn aan de Daalseweg 200 in Nijmegen-Oost is open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 22.00 en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

One thought on “Ook sushibar in vernieuwde Albert Heijn Daalseweg Nijmegen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.