Woensdag 29 oktober kunnen de liefste kinderen van Beuningen zich in Het Dijkmagazijn als de grootste engerd of griezel vermommen. Met een zelf gemaakt Halloween masker jaag je iedereen de stuipen op het lijf. Boeh.

Als de dagen al flink korter zijn geworden, is het tijd om de boze geesten te verjagen uit huis. Anders heb je daar de komende winter flink last van als je veel binnen zit. Met flink afschrikwekkende maskers zijn de meeste spoken wel op afstand te houden. De natuur levert voldoende knutselmateriaal op: ruige plukken paardenhaar, grillige takken, bladeren, stukken gras, bessen en rietpluimen. Na in de uiterwaard materiaal verzameld te hebben, kan ieder kind zijn fantasie uitleven op een masker. Met een grote bek met tanden, opengesperde ogen en littekens op het gezicht wordt je masker al snel afzichtelijk. Roep daarbij heel hard “boeh”, en geen spook valt je de komende winter nog lastig. Of iemand anders.
Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard.
Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Halloweenmaskers, woensdag 29 oktober van 14.00-15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
Max 12 kinderen van 6 tot 13 jaar. Kosten € 3,50 inclusief materiaal en drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. Zie voor volledige Waalwoemi-agenda hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn en onzewaal.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.