De afdeling neurologie van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) zoekt gezonde proefpersonen tussen de 65 en 85 jaar voor wetenschappelijk onderzoek naar evenwichtsproblemen bij de ziekte van Parkinson.

Voor een goede interpretatie van de resultaten bij mensen met Parkinson is het erg belangrijk om dezelfde metingen ook bij gezonde proefpersonen te doen. Lichte balansstoornissen of lopen met een stok of ander hulpmiddel is geen probleem.

 

Deelnemers vragen wij eenmalig naar CWZ te komen voor een evenwichtsmeting waarvan de resultaten direct na afloop met u worden besproken. Dit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De parkeerkosten bij het CWZ worden vergoed met een uitrijkaart. Meer informatie? Neem contact op met drs. J. Venhovens via 024-3658335 of j.venhovens@cwz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.