Met ingang van 1 oktober 2014 wordt een nieuwe indeling van parkeervergunningzones in en rondom het centrum van kracht. Vergunninghouders kunnen daardoor in een groter gebied parkeren.

De herindeling van de zones is een maatregel uit de eind 2012 vastgestelde Parkeernota. Het doel van de herindeling is verruiming van een aantal zones, zodat vergunninghouders met hun vergunning meer parkeergelegenheid tot hun beschikking krijgen.

Bij de periodieke verlenging van de vergunningen per 1 oktober a.s. worden vergunninghouders hierover nader geïnformeerd; in de brief over deze vergunningen staan de nieuwe zones al vermeld. Het woonadres of – voor een bedrijf – het vestigingsadres is bepalend voor de zone waarvoor een vergunning wordt verstrekt.

De parkeervergunningzones kunnen worden bekeken op de online mobiliteitskaart van de gemeente Nijmegen:   www.nijmegen.nl/kaart > vink aan vergunningsgebieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.