Nijmegen – De site Booking.com heeft het Hotel Hertogplein uit Nijmegen beloond met een top10 klassering in de beste hotels wereldwijd. Via de site booking.com kunnen mensen een hotel boeken, en deze na afloop weer waarderen met cijfers voor onder andere service, hygiëne en de omgeving waarin het hotel staat. De bezoekers van het Hotel Hertogplein waardeerden het hotel dus uitstekend. Het hotel krijgt als gemiddeld rapportcijfer een 9,6. En dit cijfer komt niet slechts van een enkele bezoeker, al bijna 250 mensen lieten een recensie achter op de site voor het Hotel Hertogplein. Vooral de hygiëne(9,8) en het personeel(9,8)  scoren geweldig.

Het Hotel Hertogplein wordt door mensen verder goed beoordeelt op ligging, midden in het centrum van Nijmegen. Ook de eigenaar van het hotel levert goede reacties op, alsmede dus het personeel. Daarnaast zijn ook de kamers een openbaring voor de gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs-kwaliteit verhouding.

De top10 klassering van het Hotel Hertogplein is voor Nederland uniek. Het is het enige Nederlandse hotel dat terug te vinden is in de top10. Verder vullen met name Italiaanse en Amerikaanse hotels de top10. Turkse en Kroatische hotels maken de lijst compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.