Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid kun je niet afdwingen maar wel bevorderen. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om uw gezondheid te stimuleren en te bewaken. Doet u niet of niet meer aan sport en zou u eigenlijk wel (weer) willen gaan bewegen? Dan krijgt u nu een unieke kans!

Vijftig plus actief
De gemeente Wijchen, MEER Welzijn Wijchen en OUD-FIT Senioren Sportvereniging bieden mensen vanaf 50+ die graag (weer) willen gaan bewegen een sportprogramma van twaalf weken aan voor € 20,-. Het accent ligt hierbij vooral op de prettige kant van bewegen en sporten, niet op presteren. Het sportprogramma vindt plaats in de maanden september t/m december, op de volgende tijden:
– dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur in het Achterom (start 22 september);
– maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in sportzaal de Buizerd (start
23 september).

Opgeven
Heeft u interesse om deel te nemen? Dan kunt u zich tot uiterlijk 8 september 2014 aanmelden bij Yvonne Duijndam van Stichting MEER Welzijn Wijchen via y.duijndam@meerwelzijnwijchen.nl. Geeft u bij het opgeven via e-mail uw naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum door? Tussen 9.00 en 12.30 uur kunt u telefonisch contact opnemen via 024 641 84 59. Hier kunt u ook terecht als u nog extra informatie wil over het project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.