Terwijl de meeste mensen weer zoetjesaan terugkomen van vakantie, is er in het Hart van Beuningen voldoende reden om het vakantiegevoel nog even vast te houden. De komende weken is er in het dorpscentrum van alles te zien en te beleven.

Back to school sale en duurzaamheidsmarkt
Nog even een nieuwe outfit scoren voordat het school- of werkzame leven weer begint? Aanstaande zaterdag houden de winkels in Beuningen finale uitverkoop van de zomercollecties tijdens de “Back to School Sale”. Een mooie kans om op een voordelige manier toch nog even de garderobe aan te vullen. Op deze dag is er op het Julianaplein ook een duurzaamheidsmarkt, met informatie over alles wat met energiebesparing te maken heeft.
Back-to-school-2014

Open Podium
Winkelen is de komende zaterdagen extra gezellig in het Hart van Beuningen door de optredens van Beunings talent op het Open Podium. Op 23 augustus van 15.00 tot 16.00 uur staat het podium klaar voor Anouk Balins, akoestisch gitaar en zang. Op 30 augustus treedt om 14.00 uur ’t Koor Beuningen op met smartlappen en Nederlandstalige liedjes, waarna om 15.00 uur Carmen Kooijmans de microfoon overneemt met diverse bekende popsongs.

Werelds Beuningen
Op de koopzondag van 14 september is het weer tijd voor de jaarmarkt “Werelds Beuningen”. Er is dan op alle pleinen feest. Zo is er een originele Pasar Malam, een kinderspeelplein met kinderboerderijte, kan men zich vergapen aan oude ambachten en natuurlijk is er ook live muziek en entertainment. Voor bewoners en organisaties uit Beuningen is er gelegenheid om zich tijdens Werelds Beuningen te presenteren, op een eigen manier. Wie een kraam wil bemannen of een plek wil reserveren om als (straat)artiest op te treden, kan hiervoor contact opnemen met de organisatie: loes@urbansolutions.nl / 06-21867338.

Kofferbakverkoop!
Op het Kerkplein vindt tijdens Werelds Beuningen op 14 september een heuse kofferbakverkoop plaats. De meeste mensen hebben wel spullen die zij niet meer nodig hebben maar die voor een ander nog zeker de moeite waard zijn. Die kunnen nu worden verkocht vanuit de kofferbak! De kofferbakverkoop vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Er mag ongelimiteerd verkocht en gekocht worden, als het maar grotendeels uit de kofferbak van de auto komt. Wie nu snel aanmeldt, kan nog rekenen op een plekje. Aanmelding via loes@urbansolutions.nl / 06-21867338.
Kofferbakverkoop

Binnenkort wordt het volledige programma van Werelds Beuningen bekend gemaakt.
Meer informatie over deze en andere acties, de winkels en openingstijden van het Hart van Beuningen zijn te vinden op www.hartvanbeuningen.nl of op Facebook.com/hartvanbeuningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.