Wijchen – Bij de politie zijn twee meldingen binnengekomen van babbeltrucs. De trucs zijn toegepast afgelopen maandag bij een bewoonster aan het Don Felixhof en dinsdag bij iemand in de 31e straat van het Abersland. Bij de bewoonster aan het Don Felixhof lukte het wel binnen te komen maar dit had zover als nu bekend geen gevolgen. Of er sprake is van één en dezelfde man is niet bekend.

Eén melding werd gedaan door een familielid van het slachtoffer aan het Don Felixhof. Daar deed een man zich voor als monteur van de KPN. Daar werd de man binnengelaten. Daar werd niets vermist. In Abersland deed een man zich voor als werknemer van een asbestbedrijf. De bewoonster werd er door verrast en vroeg de man naar zijn legitimatiebewijs. Die had hij niet en werd dus ook niet binnengelaten. Navraag bij de woningbouwvereniging leerde dat men van niets wist. De man vertrok en kwam even later met een ID-bewijs terug. Toch vertrouwde de bewoonster het niet en liet de man niet binnen. De man droeg een blauwe overal met een soort logo. Hij was met een witte auto zonder reclameopdruk of bedrijfsnaam.

Signalement van deze man:

 1.90 -2.00 mtr.

 Kort donker haar (kalend)

 Brildragend

 Blanke huidskleur

 Normaal postuur

 Sprak goed Nederlands

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.