Groesbeek – Dinsdagavond rond 23.00 uur heeft de politie een 28-jarige man uit Groesbeek aangehouden voor het rijden onder invloed. Omstreeks 22.30 uur was er bij de meldkamer een melding binnengekomen dat er iemand een flinke schuiver had gemaakt met zijn scooter en mogelijk gewond zou zijn geraakt.

Het ongeval vond plaats op de Tuier in Groesbeek. De 28-jarige scooterrijder was na zijn valpartij een woning binnengegaan en daar troffen de agenten het slachtoffer. Zij roken bij het slachtoffer een alcohollucht en hij sprak met dubbele tong. Ook zagen zij diverse verwondingen. De man werd meegenomen naar de eerste hulp om zijn verwondingen te laten verzorgen. Na behandeling werd hij aangehouden. Op het bureau blies hij 765 ug/l op het ademanalyseapparaat. Dit was 2,5 uur nadat de man door de agenten was meegenomen. Er werd proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.