Open (inschrijf) Dag vrijwilligersorganisatie stAAD Dukenburg

Stichting StAAD is een vrijwilligersorganisatie die al ruim 30 jaar cursussen en activiteiten organiseert in Wijkcentrum Dukenburg.

Cursusaanbod seizoen 2014/2015
Talen: Engels, Spaans en Indonesisch. Voor Engels en Spaans is er een cursus voor zowel beginners als gevorderden. De cursus Indonesisch is voor gevorderden. Bij voldoende aanmeldingen starten er ook beginnersgroepen Indonesisch en Frans.

Kunst en Cultuur: Spanje is anders, gevarieerd programma Kunst en Cultuur, de Ontdekking van de aarde, workshops ‘Campania’, ‘Rome’, Kunstgeschiedenis na 1945 en Literatuur van de Middeleeuwen.
Creatief: Bloemschikken, Vrij tekenen en schilderen, Pastel- en potloodtekenen,
Collages maken-tekenen-schilderen, Mandala en Zendala tekenen en een Creatieve ochtend. Diversen: Biljarten voor beginners, Vrij biljarten, T’ai Chi, Hatha Yoga (ook voor senioren), Country Line Dance, Salsa dansen, Muziek/noten lezen en Astrologie. Workshops Sacred Dance en Biologie. Computercursussen
Wij starten met cursussen voor gebruikers van Windows 7, Vista en 8.1, Office Excel 2007/2010, Internet, PowerPoint, Microsoft Office Word, Mappenbeheer, Digitale Fotobewerking, Website bouwen en workshops omgaan met je iPad en tablet.
Diverse cursussen zijn zowel voor beginners en senioren als gevorderden.
Open Dag
Op vrijdag 15 september 2014 volgt de Open Dag van vrijwilligersorganisatie stAAD.

VAN 10.00 TOT 13.00 UUR IN WIJKCENTRUM DUKENBURG ZAAL 0.01,
Meijhorst 70-39, 6537 EP Nijmegen.

StAAD-Special organiseert het komende cursusjaar weer een aantal themamiddagen (toegang gratis).

Ook kunt u (na een stemtest) nog lid worden van ons StAAD KOOR.

Voor meer informatie over het cursusaanbod van StAAD kunt u elke werkdag van 9.00-12.00 u. (uitgezonderd de vakantieperioden) terecht op het kantoor van StAAD, tijdelijk gevestigd in de voormalige Prins Mauritsschool, Zwanenveld 73-18, Nijmegen.
Tel. 024-3444157.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.