Nijmegen – Zondagavond omstreeks 23.00 uur is door de politie een 24-jarige man zonder vast woonadres aangehouden in de Kolpingstraat. Hij wordt verdacht van diefstal van een scooter.

Agenten zagen de man met de scooter aan de hand lopen op de Muntweg ter hoogte van het politiebureau. Zij vonden dit verdacht en spraken de man aan. Hij kon zich niet legitimeren. Hij vertelde wel wie hij was maar dat hij op het moment nergens stond ingeschreven. Inmiddels had de meldkamer op verzoek van de agenten het kenteken van de scooter nagetrokken.

De verdachte hing een onsamenhangend verhaal op en hij gedroeg zich nogal onrustig. Hij keek om zich heen en zag kans er vandoor te gaan met achterlating van de scooter. Hij rende de Kolpingstraat in maar de agenten wisten hem na een korte achtervolging alsnog aanhouden. De verdachte werd ingesloten. Het onderzoek zal vandaag worden voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.