Nijmegen – Dinsdagochtend omstreeks 06.00 uur werd een tankstation aan de Hatertseweg overvallen door een onbekende man die een medewerker met een steekwapen bedreigde. De medewerker raakte niet gewond. De politie is op zoek naar de dader en is een onderzoek gestart.

De dader is er met zijn buit vandoor gegaan. Over de buit worden verder geen mededelingen gedaan. Volgens de medewerker van het tankstation was de dader lopend en is hij ook weer te voet vertrokken. Het signalement luidt als volgt:

  •  Tussen de 20 en 25 jaar
  •  Ongeveer 1,65 meter lang
  •  Klein smal postuur
  •  Licht getinte huidskleur
  •  Donkere kleding


Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij het overvallenteam, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.