Nijmegen – Dinsdagochtend omstreeks 04.00 uur is op de A73 ter hoogte van Nijmegen een oplegger van een vrachtwagen, bestuurd door een 40-jarige man uit Zwolle, in brand gevlogen. De oorzaak van de brand zou een klapband zijn geweest. Door de hitte die ontstond heeft de oplegger vlamgevat. De oplegger was beladen met pallets. Niemand raakte gewond.

Het incident vond plaats ter hoogte van hectometerpaal 109,0 rechts in de zgn. ‘Duitse bocht”. Toen de agenten ter plaatse kwamen was de bandweer al bezig met bluswerkzaamheden. De weg werd gedeeltelijk afgezet zodat het verkeer kon passeren en de hulpverlening zijn werk goed kon doen. Na de brand werden de pallets overgeladen op een andere vrachtwagen. Rond 06.00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.