Ook dit jaar stelden we de vraag aan de bezoekers “Wat vind jij de leukste overall locatie van de Vierdaagsefeesten 2014?”. De vraag werd, via facebook, voorgelegd aan het publiek en het leek nog even spannend te worden. Maar ook dit jaar is de winnaar overduidelijk: voor het derde jaar op een rij gaat Matrixx at the Park er met de prijs voor leukste overall locatie vandoor!

De leukste overall locatie, wat houdt dat nu eigenlijk in? Welke feestlocatie is nu typisch Vierdaagsefeesten? Waar hangt de beste sfeer? Wie heeft de gezelligste aankleding? Waar staan de beste artiesten? Volgens de Vierdaagsefeesten-facebookstemmer is er geen twijfel mogelijk. Matrixx at the Park steeg boven de andere locaties uit. Op een mooie tweede plaats eindigt Cultureel terras de Kaaij. En nieuwe locatie Matrixx Live aan de kade behaalt een mooie derde plek. Nieuwkomer Cafe van Ouds pakt dit jaar groots uit en dat werpt zijn vruchten af. Van Ouds is runner up wanneer we het hebben over leukste locatie van de Vierdaagsefeesten.

De uitslag laat zien dat bezoekers van Matrixx at the Park hun weg weten te vinden op social media. Vierdaagsefeesten overweegt volgend jaar een schaduwonderzoek te houden zodat ook de bezoekers die niet overwegend op social media aanwezig zijn hun stem kunnen laten meetellen.