Donderdag 10 juli organiseert de gemeente Beuningen een informatie- en discussiebijeenkomst over het kunstproject Anima Mundi. De Stichting Anima Mundi heeft het initiatief genomen een groot kunstproject te realiseren aan de dijk bij Winssen. De gemeente Beuningen wil dit project graag binnen onze gemeente een plaats geven. Dat zou op deze plek kunnen.

De gemeente heeft gemerkt dat dit kunstproject veel verschillende gevoelens oproept. Daarom organiseren wij hierover een informatie- en discussiebijeenkomst. Na een presentatie door de ontwerpers van het project kunt u met hen en met elkaar in gesprek. Wij zijn erg benieuwd naar uw inbreng in dit gesprek en hopen u te ontmoeten op 10 juli. De bijeenkomst vindt plaats in ontmoetingscentrum de Paulus in Winssen en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur is de zaal geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.