Beuningen – In Beuningen heeft de politie vanochtend een 13-jarige jongen uit die plaats aangehouden op verdenking van aanranding. Het gaat om twee zaken in mei van dit jaar.

De jongen zou op zaterdag 17 mei op een speelplaats in een woonwijk in Beuningen een meisje in de basisschoolleeftijd onzedelijk hebben betast. Enkele dagen later, op 20 mei zou hij dat in struiken in dezelfde wijk bij een meisje in de middelbareschoolleeftijd hebben gedaan.

Hulpverlening

Naar aanleiding van twee aangiftes kwam de 13-jarige jongen na onderzoek als verdachte in beeld. Naast een strafrechtelijk traject zal ook hulpverlening voor de jongen worden ingeschakeld. Ook voor de slachtoffers is aandacht in de vorm van hulpverlening. In verband met het onderzoek worden verder geen nadere mededelingen gedaan.

One thought on “Opnieuw jonge jongen aangehouden in verband met zedenonderzoek”

Comments are closed.