Dertig, veertig of vijftig kilometer wandelen en dat vier dagen achter elkaar. In de derde week van juli gaan ruim 40.000 sportievelingen de uitdaging weer aan tijdens de Vierdaagse Nijmegen. Maar minstens zo belangrijk als de beweging is ook de rust die de wandelaars nemen. Daarom biedt Wandelsportorganisatie KNBLO-NL haar leden vier dagen toegang tot haar speciale rustpost. Vierdaagsedeelnemers die nog geen lid zijn van KNBLO-NL kunnen zich nu voor slechts € 10 aanmelden. Ook zij hebben dan iedere dag toegang tot het zogenaamde Meetingpoint én profiteren van andere wandelextra’s! Aanmelden kan tot en met 6 juli op www.wandel.nl of tijdens de Vierdaagse bij de KNBLO-NL stand op start-/finishlocatie de Wedren.

KNBLO-NL Meetingpoint
Tijdens de Vierdaagse staat het KNBLO-NL Meetingpoint respectievelijk bij Valburg, Beuningen, Groesbeek/Berg en Dal en Malden. In deze ruim opgezette post met zitplaatsen kunnen leden van KNBLO-NL weer even op adem komen. Ook kunnen ze gebruik maken van toiletten. Bovendien is er verkoop van koffie en thee. Daarnaast kunnen zij hun spieren laten sprayen. Én worden zij iedere dag getrakteerd op een gezonde versnapering. Voor toegang tot het Meetingpoint krijgen de nieuwe leden een herkenbare button opgespeld.

 

Vierdaagse arrangement
Naast toegang tot het KNBLO-NL Meetingpoint ontvangen nieuwe leden bij het Vierdaagse arrangement de Vierdaagse special van het Wandelsportmagazine en een wandelgids van de eigen provincie (zolang de voorraad strekt). Bovendien krijgen zij alle voordelen van het KNBLO-NL Alles-in-1 lidmaatschap met de Wandelvoordeelpas, dit jaar nog twee nummers van het Wandelsportmagazine en de Landelijk Wandelprogramma jaargids: het overzicht van ruim 1.000 wandelevenementen.

Over KNBLO-NL
Bij KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL) zijn ruim 43.000 wandelaars en 650 wandelsportorganisaties aangesloten, waaronder de Vierdaagse Nijmegen. De Vierdaagse Nijmegen is onderdeel van het Landelijk Wandelprogramma dat bestaat uit ongeveer 1.000 wandelevenementen die worden georganiseerd onder de vlag van de wandelbond. Naast ‘de grote Vierdaagse’ is KNBLO-NL ook bekend van de Avond4daagse. KNBLO-NL brengt ieder jaar, samen met collega-wandelsportbond NWB, ruim een half miljoen kinderen in beweging tijdens de Avond4daagse. Daarnaast bereidden KNBLO-NL en Stichting DE 4DAAGSE samen 1.500 debutanten voor op hun eerste Vierdaagse met het training- en voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse. Ook is KNBLO-NL bekend van WandelFit: hét platform voor wandelactiviteiten onder (professionele) begeleiding.