Nijmegen – Zaterdagochtend zijn door politiemensen korte tijd na elkaar 2 fietsendieven gearresteerd tijdens hun onrechtmatige actie. Zowel de dieven als de fietsen zijn meegenomen naar het politiebureau.

 

Om 07.00 uur zag een politieman een 20-jarige Nijmegnaar lopen met een afgesloten fiets op zijn schouder. Deze bleek van diefstal afkomstig waarop de verdachte is gearresteerd. De verdachter verklaarde de damesfiets weggenomen te hebben vanaf de fietsenstalling aan de Bisschop Hamerstraat. De Gazellefiets is door de politie voorlopig gestald aan het politiebureau.

 

Lokfiets
Een uurtje later werd een tweede fietsendief aangehouden. Hij had een lok-fiets van de politie weggenomen en fietste door het centrum, toen hij werd gestopt op de Van Schevichavenstraat, aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Deze verdachte komt eveneens uit Nijmegen en is 38 jaar oud.