Commissaris van de Koning C. Cornielje brengt aanstaande donderdag 3 juli een afwisselend werkbezoek aan de gemeente Wijchen. De heer Cornielje hoopt tijdens de diverse programmaonderdelen vooral het gesprek aan te kunnen gaan met in-woners. Het werkbezoek wordt afgesloten met een bijzondere raadsvergadering in het Kasteel van Wijchen. Deze vergadering is openbaar. Op de raadvergadering staan de volgende bespreekpunten op de agenda: windenergie, de transities in het sociale domein, glasvezel in het buitengebied, economische bedrijvigheid en infrastructurele knelpunten. De diverse bespreekpunten worden ingeleid door leden van de gemeenteraad. Ook Commissaris van de Koning Cornielje zal een inleiding verzorgen. De openbare vergadering duurt van 16.00 tot 17.30 uur.

Werkbezoek
Voorafgaand aan de raadsvergadering is de CdK te gast bij bezoekerscentrum Leur en MFA De Brink in de wijk Huurlingsedam (waar hij overigens ook een rondrit krijgt). Naast het to-nen van diverse presentaties hoopt de heer Cornielje het gesprek aan te kunnen gaan met direct betrokkenen én inwoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.