Nijmegen – Donderdagmiddag rond 15.00 uur hebben vier mannen een 37-jarige Nijmegenaar mishandeld op de Smetiusstraat in Nijmegen. Diverse omstanders waren getuigen van deze mishandeling. Het slachtoffer raakte gewond en moest voor zijn verwondingen behandeld worden in het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft twee Nijmegenaren van 24 en 31 jaar als verdachten aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen van de vechtpartij. Toen diverse eenheden ter plaatse kwamen waren de daders al gevlogen. Omdat er een signalement bekend was van enkele daders evenals een kenteken van een auto, kon de politie even later twee verdachten in Hatert aanhouden. Wat de aanleiding voor de mishandeling was, wordt meegenomen in het onderzoek. De twee verdachten zijn gisterenavond na verhoor heengezonden. De politie zet het onderzoek voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.