Nijmegen – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen van 28 en 30 jaar oud, afkomstig uit Duitsland op de Berg en Dalseweg aangehouden. De 28-jarige man kreeg een proces-verbaal voor overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

De twee trokken door hun rijgedrag de aandacht van de agenten, die hen lieten stoppen om hun personalia controleerden. De 28-jarige verdachte was al eens voor overtreding van de Opiumwet met de politie in aanraking geweest. Op grond van de Opiumwet werden beiden gefouilleerd en de auto onderzocht.

In de auto werd een stroomstootwapen aangetroffen. Beide mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau gaf de 28-jarige verdachte aan dat het wapen van hem was. De andere man werd vrijgelaten. De 30-jarige werd ingesloten en zal vandaag worden verhoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.