‘Dit was dan toch wel weer één van de meest indrukwekkende gebeurtenissen uit mijn carrière: ongelofelijk dat iemand dit kan!’, zegt Nijmeegs podiumbeest Ronnie Ruysdael, die zojuist terugkomt van zijn nachtelijke avontuur bij 3FM DJ Giel Beelen. Giel doet een poging om het wereldrecord radiomaken te verbreken, dat nu op 190 uur staat. In het 167ste uur kwam Ronnie langs voor de zogenaamde ‘Power Hip’, een actieve versie van zijn hit “Zwemmen zonder Slip.’

Samen met de band Kensington, de leden van de redactie en Giel zelf zongen en dansten ze mee tijdens het nummer. Dit was ook heel nuttig voor Giel omdat hij moet zorgen dat hij in beweging blijft. Na zoveel uren op zijn DJ stoel bestaat de kans dat hij spataderen ontwikkelt en dat is zeker niet ongevaarlijk. Al sinds jaar en dag wipt Ronnie af en toe de 3FM studio binnen om ff iets te zingen en een praatje te maken. Dit is altijd leuk en gek genoeg draait het ook altijd op iets bijzonders uit.

De band Kensington was de hele nacht aanwezig in de studio en daarom dirigeerde Giel het hele zootje richting de Speelplaats om samen een liedje voor te bereiden. Het werd ‘Eet veel bananen’ in een Kensington schilletje, dat vanaf vanmiddag op YouTube te zien zal zijn. Ruysdael:’Giel is een bijzondere man, daar kom ik graag mijn nest voor uit’

3 thoughts on “Ronnie Ruysdael helpt Giel tijdens Wereldrecordpoging Radiomaken”
  1. Welcome to Jimmy Choo Heel Shoes Outlet Online Sale shop! Our shop has been for many years in Jimmy Choo Outlet shoes sales, so here you can find the latest designs and hottest styles Cheap Jimmy Choo Shoes! For which every shoe you are looking for, not matter it is classic Jimmy Choo Wedges, exquisite Jimmy Choo Flats or elegant Jimmy Choo Heels, you are sure to find them here! sytoosn18
    jimmy choo shoes sale http://www.enlodados.com/wp-feed.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.