Open Dag TN Nijmegen

Op zaterdag 14 juni 2014 organiseert Tafeltennis Nijmegen een Open Dag. Deze vereniging heeft één van de grootste jeugdafdelingen van Nederland en beschikt over veel talent. Ook is deze sport voor senioren uitermate geschikt en er zijn dan ook veel leden in deze categorie. De bedoeling van de Open Dag is om mensen uit Nijmegen en omstreken kennis te laten maken met deze sport en de vereniging.

Schermafbeelding 2014-05-19 om 14.04.45

Ook dit jaar heeft de organisatie weer leuke activiteiten in petto die toegankelijk zijn voor alle doelgroepen. Activiteiten zullen spelenderwijs worden aangeboden en natuurlijk is er de mogelijkheid om vrij te tafeltennissen. Ook voor volwassenen is er een zaal ingericht met verschillende activiteiten. Tussen de activiteiten door worden er twee demonstratiewedstrijden gegeven. Dit wordt gegeven door twee talenten van de vereniging die momenteel meedraaien met de top van Nederland.

 

Tijdens de Open Dag zullen ook leden van Tafeltennis Nijmegen aanwezig zijn om informatie te geven en uitgedaagd kunnen worden voor een potje tafeltennis. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een stempelkaart, deze staat ook vermeld op de flyer. Wanneer deze onderdelen zijn voltooid ontvangt u een leuke goodiebag.

Schermafbeelding 2014-05-19 om 14.04.53

Tijdens de Open Dag is de kantine uiteraard geopend voor een hapje en een drankje. Ook kunt u in de kantine informatie inwinnen over de vereniging. Zo kunnen wij u alles vertellen over de openingstijden, de mogelijkheid voor beginnende- en voor gevorderde tafeltennissers en gratis kennismakingslessen. De Open Dag zal starten om 10.00 uur en om 16.00 uur zal de Open Dag zijn einde naderen. U bent van harte welkom aan de Luciaweg 9 in Nijmegen.

 

Wilt u meer weten over de Open Dag van Tafeltennis Nijmegen kijk dan op onze website: www.tafeltennisnijmegen.nl