Nijmegen – In Nijmegen zal het hele komende weekend worden gewerkt aan het station de Goffert. Op vrijdagavond zal het station worden afgesloten, vanaf dat moment zal er dag en nacht aan de slag worden gegaan met de fundering van het perron. Maandagochtend om 6.00 uur moet het perron dan volgens planning weer open gaan voor gebruik. Naast de werkzaamheden aan de funderingen rond het station, zullen ook nieuwe damwanden worden geplaatst. De Neerbosscheweg in de richting van het Wilhelmina Ziekenhuis zal komend weekend volledig zijn afgesloten, er worden bussen ingezet.

Ook zullen er op 10 en 11 mei geen treinen rijden van en naar Den Bosch. De NS gaat in samenwerking met de busmaatschappijen bussen inzetten tussen de beide steden. Van 28 juli tot 6 augustus staan opnieuw werkzaamheden gepland, er rijden dan geen treinen tussen Nijmegen en Oss.