SPARK Jongerenfestival Dukenburg heeft haar eerste succesvolle editie achter de rug. Ondanks het slechte weer wisten ongeveer 600 jonge deelnemers en bezoekers SPARK te vinden tijdens de twee festivaldagen. Een aantal hoogtepunten waren de goed bezochte voorstellingen van de rapmusical ‘Ugly D’, knallende optredens op het SPARK podium, de afterparties in Jongerencentrum Staddijk, workshops in kickboksen, panna voetbal en graffiti, en niet als minste de actieve betrokkenheid van een grote groep jonge Dukenburgse vrijwilligers, waarvan sommigen al zes maanden bij de organisatie van SPARK betrokken waren. De Lindenberg, Jongerenwerk Dukenburg, Sportservice Nijmegen en Youtharts Projecten kijken zeer tevreden terug op een goede samenwerking en hopen volgend jaar met een tweede editie te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.