Beuningen/Nijmegen – Bij een wedstrijd tussen de F’jes van Beuningse Boys en Blauw-Wit uit Nijmegen heeft een vechtpartij plaatsgevonden. Wat precies de aanleiding was voor de vechtpartij, en wat zich er precies heeft voorgedaan wordt op dit moment onderzocht. De vechtpartij vond niet plaats tussen de kleine spelertjes, maar juist langs de zijlijn. Een goed voorbeeld is er dus niet gegeven door de ouders en trainers van beide teams. Beide trainers van de teams zijn door de KNVB geschorst, evenals de leider van Blauw-Wit uit Nijmegen.

De vechtpartij stond vorige week woensdag plaats in Beuningen. Het verhaal gaat dat de leiders van beide teams het in eerste instantie verbaal aan de stok kregen met elkaar. Hierop reageerde ook het aanwezige publiek, waardoor de situatie uit de hand liep. De leider van Blauw-Wit zou door de toeschouwers uit Beuningen zijn aangevallen, die juist weer opkwam voor zijn aanwezige vriendin die werd uitgescholden door de Beuningenaren. Er ontstond kort een gevecht waarbij links en rechts klappen vielen.

Bij de politie zijn inmiddels 3 aangiftes gedaan van de vechtpartij. De zaak wordt zowel door politie als de KNVB onderzocht.