De Paashaas bedankt alle kinderen voor het helpen zoeken en vinden van de 10 verdwenen eieren in Fort Pannerden. Vele enthousiaste kinderen speurden met hun ouders door de ondergrondse, duistere gangen en lokalen, waar ze onderweg ook nog de Paashaas tegen kwamen. De concentratie was van de gezichten af te lezen, want na afloop was er een leuke beloning.  De weergoden waren ons goedgezind en daardoor konden de bezoekers extra genieten van het prachtige uitzicht, kilometers verder was de horizonlijn van onder andere Kleve, Nijmegen en Arnhem te zien. En dichterbij natuurlijk het prachtige natuurgebied met de wilde Konickpaarden en Rode Geus runderen. Het fort was deze keer in paassfeer gehuld. Over twee weken, zondag 4 mei, is het fort weer open van 12 tot 17 uur. Meer informatie:  www.fortpannerden.eu