Nijmegen – Koningsdag is afgelopen zaterdag in Nijmegen uiterst gemoedelijk verlopen. Het jaarlijkse terugkomende evenement in Nijmegen, de Vrijmarkt in het Goffertpark, was ook dit jaar 1 van de trekpleisters. Wel leek het dit jaar iets rustiger dan in de vorige edities. Maar de sfeer was er als altijd gemoedelijk. In het park waren allerlei leuke activiteiten te doen, zoals eieren gooien en voor een kleine bijdrage speelde de band ‘Switch’ leuke liedjes voor de mensen.

Naast de traditionele Vrijmarkt waren ook elders in Nijmegen activiteiten. Aan de Waalkade was het nieuwe evenement ‘Willem aan de Waal’. Hier konden mensen zich vermaken met oud-Hollandse spelletjes en was ook een marktje ingericht. In het Hunnerpark een aan het Koningsplein was muziek te beluisteren. Er hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan rond het ‘Koningsweekend’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.