Di-rect staat bekend om zijn energieke live optredens en zijn bijzondere geschiedenis.

In 1999 is Di-rect begonnen, waarna zij al snel succes verworven met hun eerste single “Just the way I do”. Door de jaren heen heeft de band 5 albums uitgebracht en verscheidene hits gescoord. Di-rect heeft veelvuldig bovenin de charts gestaan.

De afgelopen twaalf jaar heeft de band veel airplay gehad op de radio, de band is een graag geziene gast bij 3FM, 538 & Q-Music. De afgelopen jaren heeft Di-rect op vrijwel alle grote festivals in Nederland aangedaan, zoals Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Beatstad, Appelpop en vele andere. En nog steeds is Di-rect, met hun explosieve en energieke live show, een graag geziene gast op de festivals.

Di-rect heeft door de jaren vele prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals een diverse TMF Awards, 3FM Awards, Edisons, Sena Awards en enkele gouden platen.

Halverwege 2009, na bijna tien jaar samen te zijn geweest, besluit zanger Tim Akkerman de band te verlaten en laat de rest van de band in twijfel achter. De band wil verder en besluit een nieuwe zanger te gaan zoeken. Omroep BNN registreert deze zoektocht. Marcel Veenendaal wordt gekozen als nieuwe zanger van Di-rect en songwriter en toetsenist Vince van Reeken treedt gelijktijdig toe tot de band. Vanaf dat moment vormen Marcel Veenendaal, Vince van Reeken, Spike van Zoest, Jamie westland en Bas van Wageningen de band Di-rect.

 

Cardo Theater

Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen met en zonder handicap elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 17 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis!

Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.

Kaartverkoop
De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl
U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.