Nijmegen – Vanavond speelt de basketbaltrots van Nijmegen, Matrixx Magixx, de belangrijke en beladen thuiswedstrijd tegen Den Bosch. SPM Shoeters uit Den Bosch doet het in de competitie uitstekend, en bezet de 2e plaats in de Eredivisie. Afgelopen zondag won het nog met ruime cijfers van Rotterdam. De eerste onderlinge ontmoeting tussen de teams dit seizoen eindigde in een overwinning voor Magixx, vervolgens won Den Bosch thuis 2 maal. Met name de laatste uitwedstrijd tegen Den Bosch bood perspectief voor Magixx, het ging toen 3 kwarten gelijk op, waarna SPM Shoeters uiteindelijk aan het kortste eind trok.

Magixx won afgelopen zaterdag in een prachtige wedstrijd nog uit bij Aris Leeuwarden. Robbie Sihota, het jonge talent, was in die wedstrijd uitstekend op schot, net als Sjors Poels. Als Matrixx Magixx dezelfde scoringsdrift kan laten zien tegen Den Bosch, kon het wel eens een hele interessante pot worden vanavond.

De thuiswedstrijd vanavond tegen SPM Shoeters uit Den Bosch begint om 20.00 in topsportcentrum Arcus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.