Nijmegen – Het cafe dat tijdens Carnaval negatief in het nieuws kwam na een schietpartij, D’n Hertog, is weer open. Burgemeester Bruls heeft hiertoe besloten. Wel krijgt de eigenaar van de kroeg, Eric van Rossum, een officieuze waarschuwing. Volgens de Nijmeegse burgemeester had het incident wellicht voorkomen kunnen worden door bijvoorbeeld een portier bij de deur te zetten. De eigenaar van de kroeg heeft niet het idee dat een incident als deze had kunnen worden tegengegaan, zeker als mensen met kwade bedoelingen richting de binnenstad komen.

In het cafe werd tijdens Carnaval meerdere keren geschoten met een vuurwapen en brak een flinke vechtpartij uit. Daarop werden 3 verdachten aangehouden, 1 iemand raakte licht gewond, maar dit kwam niet door het vuurwapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.