Nijmegen – De politie is bezig met een onderzoek naar een brand vrijdagmiddag in een woning in Tolhuis 44e straat. Rond 16.55 uur hoorde een omwonende een knal en waarschuwde de politie. Ramen van het huis waren gebarsten en zwart gekleurd. Er bleek niemand aanwezig. Omliggende woningen werden ontruimd en de straat afgezet.

Ook de brandweer was snel ter plaatse en heeft boven in de woning ramen opengezet. Er was sprake van veel rookontwikkeling. Ook enkele omliggende woningen werden geventileerd. De politie startte direct met een onderzoek en sprak met omstanders. Agenten namen enkele getuigenverklaringen op en de bewoonster deed aangifte. De politie heeft een sterk vermoeden van brandstichting. Er is een buurtonderzoek gehouden en zaterdag werd forensisch onderzoek gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.