D66-fractievoorzitter Rob Jetten is verheugd dat het college het betaald parkeren op zondagen in Zwanenveld heeft ingetrokken: ‘De oproep van D66 zette het college kennelijk aan het denken. Het college heeft nu toegezegd dat in Zwanenburg op zondag gratis mag worden geparkeerd, zolang dat geen overlast voor de wijk oplevert.’
Eensgezindheid in winkelcentrum Dukenbug
‘De ondernemers in Dukenburg hebben unaniem aangegeven op slechts één zondag per maand open te gaan’,  zo gaf Jetten eerder aan. ‘Als alle winkels in het winkelcentrum maar eens per maand op zondag open gaan, heeft betaald parkeren op de andere zondagen helemaal geen toegevoegde waarde.’ Met die gedachte in het achterhoofd stelde Jetten vragen aan het college.
Toezegging
Met de toezegging van het college wordt het parkeerregime in Zwanenveld waarschijnlijk vanaf 1 februari veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.