Zoals bij iedere vereniging zie je in de loop van de jaren bestuursleden wisselen. Juist bij een jeugdvereniging als Sparta-Nijmegen is het logisch dat ouders van deze jeugdleden, uw kinderen, de bestuurlijke taken een aantal jaren op zich nemen. Meestal loopt dat mooi parallel met het lidmaatschap van een of meerdere dochters en of zonen. Zo zijn er nu van de vijf bestuursleden twee “Sparta-kindloos”. Dat hoeft geen probleem te zijn, hoewel je wel ziet dat de betrokkenheid logischerwijs wat minder wordt.

Binnen het bestuur heeft Sparta twee vacatures voor nieuwe bestuursleden die deze sportieve vereniging een warm hart toe dragen en nog meer inhoud willen geven aan Sparta Next Level.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie,  ga naar de website: www.spartanijmegen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.