Op maandag 16 december zal Bram van Ojik een bezoek brengen aan Nijmegen. Hij geeft een gastcollege op de Radboud Universiteit en gaat daarna in gesprek met inwoners van Nijmegen. Iedereen is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

GroenLinks fractievoorzitter Pepijn Boekhorst: “Nijmegen is een echte GroenLinks-stad. De afgelopen jaren hebben we flinke stappen gezet in het creëren van een groene stad met goede sociale voorzieningen. Onze Tweede Kamerleden komen regelmatig langs en krijgen van de Nijmeegse bewoners veel input mee voor hun werk in de Tweede Kamer.”

Het gastcollege op de Radboud Universiteit start om 12.30 in het Linnaeusgebouw (Heyendaalseweg 137). Bram van Ojik zal zijn visie op de participatiemaatschappij geven en vertellen over het essay ‘kiezen om te delen’. Daarna gaat hij in gesprek met studenten. Later op de dag zal Bram op het station in Nijmegen te vinden zijn om zoveel mogelijk Nijmegenaren te ontmoeten. Hij is daar aanwezig van 14.15uur tot 15.15 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.