Grave – Na een overval op een winkel in Grave zijn zaterdagochtend in Nijmegen twee inwoners uit Almere gearresteerd. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Verdachten opgespoord

Bij de politie kwam zaterdagochtend rond 9.10 uur een overvalmelding op een winkel aan de Hoofschestraat in Grave binnen. Twee mannen zouden onder bedreiging van een mes geld van een caissière hebben geëist. Vervolgens vluchtte het tweetal in een zwarte auto. De gewaarschuwde politie ging direct op zoek naar het gevluchte duo. Op basis van het signalement konden agenten in Nijmegen op het Beetplein diezelfde ochtend nog twee verdachte mannen van 38 jaar uit Almere aanhouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

Getuigen

Mensen die over informatie beschikken die hoe dan ook verband kan houden met deze overval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wenst u liever anoniem melding te doen bel dan 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.