Ook deze kerst verzorgt Jokolo een kerstviering in de Lourdeskerk aan de Hatertseweg in Nijmegen. Deze eucharistieviering is door koorleden samengesteld. Het thema dit jaar is ‘geef kleur aan kerstmis!’

We horen het verhaal dat Maria en Jozef zijn aangekomen bij een stal en dat er een kind ter wereld komt, een stralend licht. Gods grote werk op aarde begint met een hulpeloos kind. Een kind brengt licht en levensvreugde in huis. Net als de regenboog die met al haar mooie kleuren ons herinnert aan het oude verbond met God. Rood als teken van liefde en vertrouwen. Groen als kleur van de hoop op een mooie toekomst. Jezus is geboren, een stralend licht van vrede, een sprankeltje hoop in donkere dagen, een teken van Gods goede bedoelingen met zijn mensen.
Er zal uiteraard ook veel gezongen worden, zowel klassiekers als Stille nacht en Deck the hall, maar ook de onbekendere kerstwerken als Riu riu, Coventry Carol en For unto us. Daarnaast zal Jokolo ook een nieuw eigen arrangement ten gehore brengen.
Het belooft een sfeervolle en indrukwekkende viering te worden en u bent van harte uitgenodigd deze samen met ons te beleven.

Datum: 24 december 2012
Tijd: 21.00 uur
Locatie: Lourdeskerk, Hatertseweg 113 te Nijmegen
Toegang: Gratis

Meer informatie: www.jokolo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *