Geldermalsen – Woensdagochtend omstreek 04.30 uur zijn een vrachtwagen en een personenauto betrokken geraakt bij een aanrijding op de A15 even voor verkeersplein Deil. Daarbij raakte de bestuurder van de personenauto lichtgewond. De aanrijding zorgde voor grote overlast in de ochtendspits.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht. Vast staat wel dat de vrachtwagen met aanhanger op de A15 reed, komende uit de richting Nijmegen. Deze vrachtwagen is door nog onbekende oorzaak door de vangrail gereden en op de andere weghelft terecht gekomen. De vrachtwagen kwam op zijn zijkant te liggen. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De bestuurder van de personenauto raakte lichtgewond toen hij voor het ongeval moest uitwijken en in een droge sloot terecht kwam.

Het verkeer vanuit de richting Nijmegen kon omstreeks 08.30 uur al weer beperkt rijden. Het verkeer dat vanuit de richting Rotterdam komt wordt nog omgeleid. De hulpdiensten zijn nog wel een groot deel van de ochtend bezig met het bergen van de vrachtwagen en het repareren van het wegdek en de vangrail.

bron en foto: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.