Zaterdag 30 november vanaf 11.00  uur bezoeken de gemeenteraadsfractie en het bestuur van GroenLinks Nijmegen Noord.  Alle bewoners en ondernemers uit de wijk zijn van harte uitgenodigd  voor een bijeenkomst in het Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b, van 11.00-13.00 uur. Daarna wandelen we door de wijk en sluiten af met een bezoek aan St. Josef.

GroenLinks fractievoorzitter Pepijn Boekhorst: “We vragen wijkbewoners wat goed  gaat en wat beter kan.  Denk bijvoorbeeld aan:  verkeer in de wijk, het groen, wijkvoorzieningen , hoe ervaren gezinnen met jonge kinderen en ouderen de wijk.” Raadslid Ilknur Aksakal vult aan:“Maar we zijn ook erg benieuwd naar wat bewoners en ondernemers voor goede ideeën hebben voor hun wijk. We horen graag wat de gemeente samen met hen kan doen om mensen zich nog meer thuis te laten voelen in Nijmegen Noord”.

Tachtig procent van de bewoners van Nijmegen kent geen politicus en heeft geen toegang tot de politiek. Kansen en mogelijkheden blijven daardoor soms liggen. GroenLinks wil de afstand tussen bewoners en politiek verkleinen. Daarom bezoeken verschillende raadsleden iedere laatste zaterdag van de maand een wijk en gaan in gesprek met bewoners. GroenLinks fractielid Kammi Falihi: ‘Voor iedereen een mooie gelegenheid kennis te maken met  raads- en bestuursleden van GroenLinks Nijmegen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.