Nu de winterstop nadert, neemt de paniek toe in Nijmegen. Plaatselijke trots NEC is immers nog altijd hekkensluiter in de Eredivisie. Technisch directeur Edo Ophof eist verbetering van zijn selectie.

Ophof vertelt in gesprek met Omroep Gelderland dat het vooral mentaal beter moet bij de NEC-spelers. “Het gaat nu om het besef, want bij een aantal is het in de bovenkamer blijkbaar nog labiel. Spelen tegen degradatie vraagt een heel andere mentaliteit. Daar zullen spelers zich bewust van moeten zijn. Als je denkt het komt wel, komt het juist niet. Het gaat echt niet vanzelf.”

NEC neemt het komend weekend op tegen SC Cambuur, een andere degradatiekandidaat. Ophof: “We willen erop en erover. Win je zaterdag sta je er weer bij. Dat zou natuurlijk perfect zijn. Maar zolang je in ieder geval maar niet verliest. Je zo in de lure laten leggen als tegen Ajax kan niet. Want alles begint altijd bij strijd leveren en dat zullen ze wel moeten oppikken.”

One thought on “Directeur Ophof eist verbetering bij NEC”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.