In de jaren zeventig begon Urbanus het publiek in de Vlaamse en Nederlandse theaters te bestoken met programma’s vol doldwaze, absurdistische sketches en liedjes. Het was de opmaat naar een carrière vol kaskrakers: shows, muziekalbums, films (als ‘Hector’ en ‘Koko Flanel’) en zelfs een strip met zijn naam. De man, die sneller terug op het podium komt dan zijn publiek ‘Bis’ kan roepen, is na lange tijd weer te zien in het theater. Afgelopen jaar stond hij in een maar liefst vier keer tot de nok gevuld Sportpaleis in Antwerpen met ‘Urbanus Zelf’. In deze best-of-show brengt hij een vijftiental van zijn bekendste liedjes en een lading kakelverse sketches. In tegenstelling tot vroegere jaren staan u ook nog eens heel wat visuele verrassingen te wachten.zaterdag 19 okt 2013 20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.