`Niet zeuren dat er dan niemand voor je wil werken`: Zijn we verwend of mag je van je baas ook wat flexibiliteit verwachten?

`Niet zeuren dat er dan niemand voor je wil werken`: Zijn we verwend of mag je van je baas ook wat flexibiliteit verwachten?

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Nijmegen en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

AD heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-01-18 19:59:00:  Nijmegen - Het levert vele bakkers en andere ondernemers kopzorgen op. Je hebt personeel nodig, maar potentiële kandidaten nemen een hele trits aan wensen mee voordat ze bij je willen werken. ,,Dan houdt het een keer op. Helaas”, vertelde Arjan Koenen van de gelijknamige bakkerij deze week....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van AD.

Deel dit bericht:

Redactie Nijmegenleeft

Welkom op de externe berichten pagina van Nijmegenleeft. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. `Niet zeuren dat er dan niemand voor je wil werken`: Zijn we verwend of mag je van je baas ook wat flexibiliteit verwachten?

Nog meer externe nieuwsberichten