Vacature ZZP Bouwkundig Tekenaar

ZZP Bouwkundig Tekenaar in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

ZZP Bouwkundig Tekenaar in Nijmegen

Bestaat jouw wereld uit lijnen en 3D-modellen?

OOST is een prijswinnend architecten- en bouwbedrijf dat op zoek is naar tekenaars voor op onze tekenafdeling. Je werkt bij OOST met de modernste apparatuur en software aan 3D-virtuele gebouwmodellen van schetsontwerp tot uitvoeringstekeningen.

Leg jij de lat voor jezelf hoog en wil je aan bijzondere architectonische gebouwen werken meld je dan bij OOST. We werken aan projecten in de zakelijke en particuliere nieuwbouw, hergebruik en restauratie.

Bijzonder bij OOST is dat wij een van de weinige architectenbureaus zijn die niet alleen ontwerpen maar ook zelf bouwen. Alle aspecten van het proces komen dan ook aan de orde daarnaast hebben we een eigen timmerwerkplaats. Het directe contact tussen architect en bouwers is bij ons van groot belang. Zo koppelen we ontwerp aan hoogwaardige uitvoering. OOST zal je uitdagen om steeds weer op zoek te gaan naar verbetering van jezelf en je vak. Als je laat zien dat je ambities hebt dan zal OOST je helpen die waar te maken. Iedereen binnen het bedrijf is zeer benaderbaar en het teamgevoel is belangrijk voor ons.

Bij OOST werken wij graag met mensen die mooie en goede dingen maken.

Jouw vakkennis speelt hierbij een belangrijke rol. Omdat we in kleine teams werken is je persoonlijkheid en leergierigheid voor ons belangrijk. We hebben een hecht team waarin iedereen elkaar kent en wat voor elkaar over heeft. Samenwerken, overleggen en afstemmen is dan ook van groot belang.

Ben jij:

  • Een gedreven, beginnend of ervaren CAD-tekenaar.
  • Een verantwoordelijke teamspeler
  • Een echte aanpakker op denkniveau MBO/HBO.
  • Ervaren op het gebied van ARCHICAD, REVIT of gelijkwaardige software.

En ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière neem dan nu gelijk contact met ons op!

OOST biedt een goed salaris conform de architecten CAO, goede carrière mogelijkheden en een fijn team van collega's. Moederbedrijf DAG! architecten en bouwers werkt nauw samen met OOST en vormt met haar het ontwerp en tekenteam.


Functie: zzp bouwkundig tekenaar Startdatum: 17-09-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Freelance Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. ZZP Bouwkundig Tekenaar OOST 17-09-2023


Functie:zzp bouwkundig tekenaar
Startdatum:16-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. ZZP Bouwkundig Tekenaar OOST 16-09-2023

Bekijk ook andere vacatures