Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Nijmegen

Zelfstandig werkend kok

De Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een professioneel en levendig cultureel bedrijf met de focus op cultuureducatie- en participatie. We hebben onze thuisbasis in het centrum van Nijmegen maar zijn in én voor de hele stad actief. Wij geloven dat kunst en cultuur een onlosmakelijk onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling van mensen is. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om daarmee in aanraking te komen. Om dat te bereiken zijn wij actief in het onderwijs en in de vrije tijd. Ongeveer 4.000 kinderen, jongeren en volwassenen komen wekelijks over de vloer voor onze cursussen workshops in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven. We bieden cultuur-les, culturele activiteiten en projecten in de wijk voor ca. 40.000 leerlingen in het onderwijs en voor uiteenlopende doelgroepen. Onze afdeling programmering organiseert jaarlijks meer dan 350 voorstellingen en activiteiten, met veel cabaret, jeugdvoorstellingen en activiteiten uit de stad. De optredens worden uitgevoerd door professionals en amateurs. In ons Lindenbergcafé kan iedereen genieten van een hapje en drankje. Ook faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, congressen en vergaderruimte. Wij zijn met ruim tweehonderd collega's, waarvan ongeveer honderdtwintig docenten.

Zoek jij een leuke baan en zou jij graag in deze inspirerende en creatieve omgeving werkzaam willen zijn? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar de functie van:

Zelfstandig werkend (wereld)kok

32 uur per week
Ons Lindenberg Café streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, zo koken wij graag met dagverse, lokale, biologische en duurzame producten. Naast het café, waar we een kleine lunch-en dinerkaart voeren, verzorgt het horecateam van het café de totale catering van alle activiteiten binnen de Lindenberg, van vergadering tot congres, van theaterdiner tot dancefeest, van afscheidsreceptie tot cursistenpresentatie. Wij zijn op zoek naar creatieve mensen die meedenken in een gastvrije en smakelijke ontvangst voor de grote diversiteit aan bezoekers die wij verwelkomen. We zoeken een kok die kennis heeft van keukens die een aanvulling zijn op de smaken die wij reeds kennen. Onze gedachte is dat als wij divers publiek welkom heten, we ook wereldse smaken een plek willen geven.

Functieomschrijving:
Als zelfstandig werkend kok voer je naast alle werkzaamheden in de keuken ook ondersteunende taken uit. Zo help je bijvoorbeeld mee bij de ontwikkeling en uitvoering van de menukaart. Ook help je de kwaliteit en diversiteit van het aanbod te blijven verbeteren. Daarnaast houd je je bezig met de organisatie en de planning in de keuken. Als zelfstandig werkend kok maak je zelf een planning voor de uitvoering van de werkzaamheden en je voert deze zelfstandig uit. Tevens ben je inzetbaar in de bediening als het wat in sommige periodes minder druk is.

Wat ga je doen?
Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste persoon die het leuk vindt om in een jong en gemotiveerd team te werken. Naast een gezonde werkhouding zijn flexibele inzetbaarheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden en samenwerking belangrijke voorwaarden. De zelfstandig werkend kok die wij zoeken heeft up-to-date kennis van HACCP, is stressbestendig en houdt van uitdagingen.

 • MBO niveau 3 werk- en denkniveau
 • Enthousiaste instelling
 • Communicatief sterk
 • Teamplayer
 • Stressbestendig zijn
 • Flexibele instelling
 • Gastgericht denken en handelen
 • Initiatiefrijk
 • Ben jij bekend met bijvoorbeeld de Surinaamse, Indonesische of Caribische keuken (of een andere wereldkeuken) dan is dat een pre

Wat bieden wij:

 • Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Horeca
 • Werkomgeving met veel eigen inbreng
 • Een creatieve werkplek in een leuk team met enthousiaste collega's
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot een vast contract

Herken je jezelf in het bovenstaand profiel, aarzel dan niet en reageer direct. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met , .

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Zelfstandig Werkend Kok Lindenberg 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures