Vacature Woonzorgassistent

Woonzorgassistent in Beek Gem Berg en Dal

 • Kalorama
 • Beek
 • 18 uur

Wil jij samen met ons bijdragen aan een aangename woonsfeer voor onze cliënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werken op Kastanjedal

Op onze revalidatieafdeling in Beek (Berg en Dal) is geen dag hetzelfde, en dat is wat jij leuk vindt! Als team hebben we samen één doel, namelijk dat onze cliënten goed herstellen en kunnen terugkeren naar huis. Onze afdeling is een veelzijdige en dynamische afdeling waar je binnen een multidisciplinair team complexe zorg en behandeling biedt. Jij hebt er, net als wij, plezier in om het revalidatieproces samen met de cliënt te doorlopen!

Jouw rol

Als woonzorgassistent zorg jij elke dag voor een gezellige sfeer op jouw afdeling, de bewoner staat voor jou centraal. Je hebt oog voor onze bewoners en krijgt er energie van om samen met hen en je collega's een gezellige woonsfeer op de afdeling te creëren. Je houdt je bezig met voorraadbeheer, bijhouden van diëten en vochtvoedingslijsten (zowel digitaal als schriftelijk) en het bestellen van boodschappen. Ook zorg je voor een hygiënische woon- en werkomgeving. Kortom: een rol waarin je veel gezelligheid, zorg en liefde voor onze cliënten kwijt kan.
Binnen onze teams zijn we gelijkwaardig en waarderen wij iedere collega. Wij werken heel nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Begeleiden bij eten en drinken.

Werken bij Kalorama

Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed, waarin de waarden Vertrouwen, Verbinding en Vakmanschap centraal staan. Als zelforganiserend team krijgen we het Vertrouwen om met ons Vakmanschap de meest passende zorg voor onze bewoners te organiseren zoals wij denken dat goed is. Zo staan we nóg dichter bij de bewoner. Door Verbinding te zoeken leer je van andere teams en elkaars Vakmanschap, en helpen we elkaar waar nodig.

Graag willen we je meer informatie geven over onze afdeling: je bent van harte welkom om te komen kijken of wat uurtjes mee te draaien om een indruk van onze prachtige afdeling te krijgen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met , of Angelina Peters,

Spreekt deze leuke functie je aan. Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van Kastanjedal kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 18 september te ontvangen.

Wat neem je mee?

 • Je bent enthousiast, betrokken en werkt graag samen met collega's;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van voeding is een pré;
 • Het spreekt je aan om te werken in een zelforganiserend/zelfsturend team;
 • Flexibiliteit, wij werken ook in de weekenden en avonden. Op dit moment werkt een woonzorgassistent tussen 07:15 - 13:45 uur of tussen 13:30 - 20:00 uur. Werktijden kunnen aangepast worden, afhankelijk wat onze bewoners nodig hebben!
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat bieden wij jou?

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap;
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's;
 • Een contract voor bepaalde tijd i.v.m. ziekte vervanging van een collega;
 • Salaris: we bepalen samen jouw inschaling conform CAO VVT FWG20 (max. €2.568,59 bruto bij een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering;
 • Een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners.

 • Reageren voor: 21 november
 • Sollicitatiegesprekken: In overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Vragen?

 • Anouk Bosch


Functie:woonzorgassistent
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2568 – 2568
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Woonzorgassistent Kalorama 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures