Vacature Werkvoorbereider Infratechniek

Werkvoorbereider Infratechniek in Nijmegen

Als Werkvoorbereider Infratechniek ben je bezig met het verrichten van alle voorbereidende werkzaamheden, het opstellen van plannen en het aanmaken van projectdocumentatie ten behoeve van de verschillende projecten. Je verleent ondersteuning aan de Projectmanager of Uitvoerder.

Enkele specifieke taken:

  • Opstellen van projectdocumentatie, deelkwaliteitsplan, werkplannen, V&G-plannen en de projectmap ten behoeve van de uitvoering. Het verzorgen van alle in- en uitgaande projectdocumenten en het juist archiveren van de documentatie. Daarnaast het verzorgen van werkbonnen en het vastleggen van verplichtingen.
  • Ondersteunen bij ontwerp van projecten, het efficiënt inplannen van materieel en medewerkers, inkopen/bestellen van materiaal en onderaannemers, de communicatie met de opdrachtgever en het snel en adequaat inspelen op wijzigingen in de omstandigheden zoals schades en storingen.
  • Contacten onderhouden met opdrachtgevers en het vastleggen van afspraken.
  • Registreren van de vereiste gegevens t.b.v. de administratie en de vereiste gegevens voor de procesbewaking, afrekenen van de projecten en het opstellen van verkoopfacturen.
  • Algemene ondersteuning. Betreft het ondersteunen en adviseren van de uitvoering in alle voorkomende situaties.


Functie:werkvoorbereider verkeer, verkeerstechniek
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Werkvoorbereider Infratechniek Eminent Groep 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures