Vacature Wereldwijd Toonaangevende Leverancier

Wereldwijd Toonaangevende Leverancier in Nijmegen

Verbeter de performance van de werkomgeving en verhoog kostenefficiency met marktleidende IWMS-software

Planon Integrated Workplace Management Solution (IWMS) is een innovatief, IoT-enabled platform dat organisaties ondersteunt in het optimaliseren van de prestatie van de werkomgeving door het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het realiseren van kostenefficiëntie.

 • Creëer een verbindende werkplek

  Als verantwoordelijke voor werkplekbeheer of facilitymanagement bent op zoek naar welke combinatie van kantoorruimte, thuiskantoren en andere externe werkplekken het beste is om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten - zodat uw organisatie optimaal kan presteren.

 • Geef iedereen de beste omgeving om te leren, werken en wonen

  Universiteiten over de hele wereld moeten steeds vaker concurreren om studenten en financiering. De meest succesvolle instellingen voor hoger onderwijs investeren in nieuwe en innovatieve oplossingen om in te spelen op de toekomstige behoeften van studenten, werkgevers en de samenleving. Beheerders van campusfaciliteiten of vastgoed moeten de bestaande infrastructuur en nieuwe investeringen in gebouwen en faciliteiten afstemmen op de veranderende werkwijzen.

 • Krijg inzicht en controle over het onderhoud aan gebouwen, gebouwgebonden installaties en terreinen

  Planon Building Management is een multidisciplinair vastgoedadviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring. Wij helpen onze klanten beter inzicht te krijgen in en controle te houden over het onderhoud aan gebouwen, gebouwgebonden installaties en terreinen door het uitvoeren van vastgoedinspecties, bieden van onderhoudsadvies en leveren van software.

 • Ontdek onze Facility Services Business Solution

  De markt voor commerciële service providers wordt sterk beïnvloed door de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten. Vandaag de dag speelt technologie een strategische rol in de groei van deze organisaties, ongeacht de aard en omvang van de dienstverlening.

 • Ontdek onze Lease Accounting Solution

  Het Planon Lease Accounting Solution bevat een specifieke oplossing die deze uitdaging adresseert, genaamd Planon Lease Accounting. Met deze oplossing is uw organisatie voorbereid op de nieuwe manier van financiële verslaglegging, elimineert u het risico op 'non compliancy', profiteert u van snelle adoptie van de nieuwe standaarden en garandeert u een proces voor de berekening van kosten voor de winst- en verliesrekening, cash flows en balansparameters voor leases dat voldoet aan alle nieuwe wet- en regelgeving.

  • Ontdek onze Apps

   Planon onderhoudt een wereldwijd netwerk van technologiepartners. Iedere partner brengt zijn eigen unieke mix van kennis, vaardigheden, oplossingen en diensten mee, waardoor Planon-klanten verzekerd zijn van maximale toegevoegde waarde.

  • Als toonaangevende aanbieder van innovatieve softwareoplossingen voor vastgoedmanagement en facility management heeft Planon een open softwareplatform ontwikkeld. Hierdoor kunnen organisaties de diversiteit aan vastgoedtechnologie (PropTech) in hun portfolio optimaal benutten.

  • Ontdek onze Apps

   Planon onderhoudt een wereldwijd netwerk van technologiepartners. Iedere partner brengt zijn eigen unieke mix van kennis, vaardigheden, oplossingen en diensten mee, waardoor Planon-klanten verzekerd zijn van maximale toegevoegde waarde.

  • Als toonaangevende aanbieder van innovatieve softwareoplossingen voor vastgoedmanagement en facility management heeft Planon een open softwareplatform ontwikkeld. Hierdoor kunnen organisaties de diversiteit aan vastgoedtechnologie (PropTech) in hun portfolio optimaal benutten.

   • Planon. Building Connections.

    Planon is een wereldwijd toonaangevend softwarebedrijf voor slim en duurzaam gebouwbeheer. Wij verbinden gebouwen, mensen en processen. Datasilo's zijn verleden tijd, want onze oplossingen zijn op elkaar afgestemd in één gedeeld informatieplatform. Zo kunnen alle stakeholders van gebouwen (gebruikers, eigenaren en service providers) bruikbare en zinvolle inzichten verkrijgen.


   • Maak kennis met ons leiderschapsteam.

    Ons ervaren leiderschapsteam zet zich in om een dynamische, betrokken cultuur te bevorderen en onze huidige en toekomstige klanten wereldwijd de beste oplossingen voor slimme gebouwen te bieden.

   • We build connections

    Planon is vastbesloten een positieve impact te hebben op het leven van mensen en onze planeet.

   • Hou jij ervan nieuwe verbindingen aan te gaan? Wij ook!

    Wij willen de onbetwiste wereldleider zijn in softwareoplossingen voor slim en duurzaam gebouwbeheer. Hoe? Door onze mensen centraal te stellen en een inspirerende en veilige werkomgeving te creëren waarin we kunnen werken, leren, leven en spelen .


Stage Development - Nijmegen

Ben jij een nieuwsgierig en gemotiveerd individu dat zijn carrière in softwareontwikkeling wil starten? Zoek niet verder dan Planon! Als een wereldwijd toonaangevende leverancier van software voor slim en duurzaam gebouwbeheer zijn we altijd op zoek naar getalenteerde stagiairs om deel uit te maken van onze ontwikkelingsafdeling.

Samenwerken met ervaren professionals krijg je praktijkervaring in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor onze klanten of interne processen. Aangezien we een wereldwijd bedrijf zijn en de helft van onze ontwikkelingscollega's zich in Hyderabad (India) bevindt, spreken en werken we veel in het Engels. Met gemakkelijke toegang tot talloze ervaringen, een op Java gebaseerd framework dat we zelf hebben ontwikkeld, en een samenwerkende, dynamische werkomgeving, krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en een rol te spelen bij het maken van een impact.

 • Nederland
 • Nijmegen
 • Studenten

Profiel

Een bedrijf is niets zonder zijn mensen. Onze gevarieerde groep medewerkers is het kloppend hart van ons bedrijf en de sleutel tot ons collectieve succes. We hebben jou nodig om leergierig, gemotiveerd en resultaatgericht te zijn om ons succes te behouden.

 • Je volgt een bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld in IT (Informatietechnologie);
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent een teamspeler;
 • Je hebt ervaring met Agile methodologieën zoals Scrum;
 • Je hebt een passie voor IT en bij voorkeur ontwikkeling.

Ons aanbod

We moedigen een samenwerkings- en leergerichte werkomgeving aan in een inspirerende internationale setting. Een gezonde balans tussen werk en privé is belangrijk voor ons, daarom bieden we de mogelijkheid om hybride te werken. We bevorderen een samenwerkingsgerichte leeromgeving met uitdagende projecten, professionele collega's, prestigieuze klanten en buitengewone ervaringen.

 • De kans om waardevolle ervaring op te doen voor je CV.
 • Een hybride manier van werken.
 • Een uitstekende informele werksfeer waarin je echt deel uitmaakt van een internationaal team en cultuur. We organiseren ook een vrijdagmiddagbijeenkomst in onze bar.
 • Aanzienlijke verantwoordelijkheden die je een echt voorproefje geven van werken voor een toonaangevend wereldwijd softwarebedrijf.
 • Een stagevergoeding.


Functie:wereldwijd toonaangevende leverancier
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Wereldwijd Toonaangevende Leverancier Planon Software Development 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures