Vacature Waarnemend Oogarts

Waarnemend Oogarts in Nijmegen

CWZ Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

2023-11-02

Organisatieonderdeel

Oogheelkunde

Vakgebied(en)

Medisch

CWZ Ziekenhuis Weg door Jonkerbos 100 Nijmegen 6532 SZ Nijmegen Gelderland Nederland

Opleidingsniveau

wo

Wij zoeken per 01-12-2023 een waarnemend oogarts voor een periode van 6 maanden - 1 jaar (in overleg 0,6-1,0 fte (3-4 dagen per week)), voor onze Organisatorische Eenheid (OE) Oogheelkunde van Jonkerbosch Medisch Specialisten (JMS). Een fellowship/verdieping als onderdeel van het dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
Jonkerbosch Specialisten (JMS) is een per 1 januari 2015 opgericht MSB dat de vorm heeft gekregen van een maatschap in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap wordt gevormd door circa 90 medisch specialisten en bestaat uit elf Organisatorische Eenheden (samenwerking van specialisten binnen één vakgebied). Als jonge en ondernemende organisatie heeft JMS veel aandacht voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorgmarkt. De medisch specialisten werken samen aan optimalisatie van de patiëntenzorg binnen een financieel gezond bedrijf.

Waar je komt te werken

Jaarlijks bezoeken ongeveer 50.000 patiënten onze polikliniek Oogheelkunde en vinden er ruim 10.000 oogoperaties en -injecties plaats. De Organisatorische Eenheid (OE) Oogheelkunde kent als aandachtsgebieden de cataractchirurgie (incl. premium lenzen), oculoplastische chirurgie, kinderoogheelkunde (ROP-screening), strabologie, glaucoom, traanwegchirurgie (in samenwerking met de afdeling KNO) en medische retina.
De OE Oogheelkunde bestaat uit 8 oogartsen, die ondersteund worden door 3 physician assistants, 7 orthoptisten, 2 optometristen, TOA's, ok assistenten, cataract medewerkers, doktersassistenten en administratief medewerkers. In samenwerking met het Radboudumc verzorgen we de perifere stage voor de AIOS, waarin opleiding voor de oogheelkundige praktijk in breedste zin aan bod komt met als focus de chirurgische vaardigheden. Daarnaast hebben we ook een ANIOS in dienst.
De oogheelkunde in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis is gehuisvest in een geïntegreerde unit met twee oogheelkundige operatiekamers met tevens een dependance op de Waalsprong. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur; o.a. HD OCT, FAG, Pentacam, USG, Pascal- Yag/SLT laser. Sedert eind 2022 wordt gewerkt met een ziekenhuisbreed elektronisch patiëntendossier (HIX).
Onder de noemer 'Beter, beter worden - onze zorg' werkt CWZ de komende jaren aan haar ambitie om te excelleren op persoonlijke en doelmatige topzorg dichtbij huis. In dit kader heeft de OE Oogheelkunde een ambitieus masterplan opgesteld. Hiermee willen we d.m.v. taakherschikking binnen de Oogkliniek en intensieve samenwerking met huisartsen en optometristen in de regio efficiënte, kwalitatief hoogstaande, toegankelijke oogzorg garanderen voor de regio Nijmegen.

Zo maak jij het verschil

Wij zoeken een 'allround oogarts' met goede communicatieve vaardigheden, die wil bijdragen aan onze ambities en gewend is zorg op maat te leveren (of kwalitatieve zorg). Daarbij is er in overleg ruimte voor een eventueel fellowship/verdieping in één van onze aandachtsgebieden.
Ervaring is natuurlijk een aanbeveling, maar rond je binnenkort jouw opleiding tot oogarts af en herken jij je in dit profiel, dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren.
Ook oogartsen die voor minder dagen per week zouden willen waarnemen nodigen we uit om te solliciteren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Myrte Breukink en mevrouw Jacqueline Mohr, oogartsen, te bereiken via de polikliniek Oogheelkunde, telefoonnummer .
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button.
Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur JMS, t.a.v. dhr. , .
Jouw reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over medische functies .

Mail ons gerust via werken@ verwijder-dit. cwz.nl . We komen graag met je in contact!
In CWZ werken meer dan 4000 medewerkers in verschillende vakgebieden . CWZ'ers nemen je met trots mee in hun werk. Bekijk verdere informatie over werken bij CWZ en ons ziekenhuis


Werken bij CWZ Het verhaal van onze medewerkers

Functie:waarnemend oogarts
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Waarnemend Oogarts Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures