Vacature Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Nijmegen

Iedere donderdagmiddag tussen 14 en 16 uur komt een groep van 6 tot 10 personen op de Veste Brakkenstein in Nijmegen bij elkaar om samen te bewegen. Bewegen houdt je namelijk gezond en fit! Deze groep ouderen met een lichamelijke aandoening doet toegankelijke actieve spellen zoals ballonbadminton of bewegen samen in een kring. Met elkaar sportief zijn, houdt lichaam en geest soepel!

Zij zoeken nog een paar actieve handen! Iemand die enthousiast wil helpen bij deze activiteiten. Je doet zelf mee met deze sportieve activiteiten. Maar maak je geen zorgen: je hoeft zelf geen topatleet te zijn om mee te doen! Het is wel belangrijk dat je fit genoeg bent om bewoners in rolstoelen te kunnen halen en brengen van en naar de hun afdelingen. Na het bewegen is er altijd ruimte voor een kopje koffie en een praatje en dat is even zo belangrijk. Natuurlijk wordt je opgevangen door de collega's die al jouw vragen beantwoorden en wegwijs maken binnen de groep.


Zet deze oproep jou in beweging? Of wil je iets meer weter hierover? Bel of app op of schrijf een email naar

Vereisten

Ben je geïnteresseerd? Druk op de aanmeldknop!

Type vacature

Vrijwilligerswerk

Openingstijden

Contact bemiddelingscentrum Ma t/m Do 10:00 - 16:00

Vrijwilligerswerk Gelderland

wij zijn onderdeel van vrijwilligerswerk gelderland.

Functie:vrijwilligerswerk
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:14 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligerswerk Stichting Vrijwilligerscentrale Nijmegen 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures