Vacature Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Nijmegen

LindenholtLeeft.nl

Vrijwilligerswerk bij de Waalboog

14 november 2023

  • 12 weergaven

  • Hulpvraag, 2 uur per week
  • Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag
  • Nog 58 dagen om te reageren
  • Thema: Zorg en Welzijn

Ouderenzorg organisatie De Waalboog heeft sinds september haar intrek genomen aan het nieuwe gebouw aan de st. Agnetenweg 25 in Lindenholt.

Voor onze bewoners zijn we continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die de dag van de bewoners een beetje kunnen kleuren. Denk hierbij aan een kletspraatje onder het genot van een kopje koffie, een activiteit of een wandeling door de buurt. Helpen rondom de maaltijd of lekker koken voor de bewoners kan natuurlijk ook.

Heb jij nog wat tijd over en vindt je het leuk om je in te zetten voor de maatschappij in je eigen wijk? Neem dan snel contact op met onze vrijwilligerscoördinator om samen de mogelijkheden te bespreken.Functie:vrijwilligerswerk
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligerswerk Stichting Lindenholt Leeft 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures